- Vår årlige tariff- og arbeidsgiverkonferanse har alltid vært populær, men de siste årene har vi vært nødt til å utvide arrangementet for å få plass til alle. Dette er noe vi ser transportbedriftene setter stor pris på og får et høyt utbytte av, forteller seniorrådgiver i NLF Olav G. Hermansen. Han er stolt over å kunne tilby et enda bedre tilbud for medlemmene i år, både innholdsmessig og prismessig.

Gratis for en person fra hver Arbeidsgiver-bedrift

Bedrifter som er med i NLF Arbeidsgiver kan melde på en deltaker gratis. Andre medlemmer i NLF betaler kr. 2900,- per person. Det samme gjelder medlemmer i NLF Arbeidsgiver som ønsker å delta med mer enn en person. Og dette er ingen upris - for inkludert i tilbudet får du:

  • Adgang til konferansen
  • Hotellovernatting
  • Lunsj dag en
  • Tre retters middag dag en
  • Frokost og lunsj dag to

Seniorrådgiver i NLF, Olav G. Hermansen, gleder seg stort til årets tariff- og arbeidsgiverkonferanse. Foto: Stein Inge Stølen Seniorrådgiver i NLF, Olav G. Hermansen, gleder seg stort til årets tariff- og arbeidsgiverkonferanse. Foto: Stein Inge Stølen

Underholdning og erfaringsutveksling

Et innslag du vil både kunne le og lære mye av er Solfrid Flatebys «Den beste utgaven av meg selv». Ellers får du høyaktuell informasjon om status i norsk økonomi før vårens mellomoppgjør, samt full oppdatering fra tariffverdenen og NLF. Sist men ikke minst gir konferansen en ypperlig mulighet for å utveksle erfaringer med bransjekollegaer.

For mer informasjon og påmelding, klikk her