Både lastebilteknologi og moderne IT-verktøy gir arbeidsgiver i dag helt andre muligheter enn tidligere til å kontrollere om ansatte jobber effektivt og er serviceinnstilte.
Samtidig setter ny personlovgivning krav og grenser for hvilke persondata som kan brukes av hvem og for hvilke formål.

Effektiv oppfølging etter gjeldende regler

Det å finne en fornuftig og effektiv balansegang mellom moderne styringsverktøy og personvernhensyn blir stadig viktigere -  også for norske lastebileiere – for å være konkurransedyktig i et tøft marked.

– Målet med kurset 5.juni er å bistå deltakerne til å finne en god balanse mellom teknologiske muligheter og personvern, slik at en kan kontrollere og følge opp ansatte på en effektiv, men lovlig måte, forteller seniorrådgiver Olav G. Hermansen.

Kurset er særlig rettet mot daglig leder, personal- og IT-ansvarlige i bedriften.

Seniorrådgiver Olav G. Hermansen inviterer til kurs i kontroll og oppfølging av ansatte 5. juni. Foto: NLF-arkiv Seniorrådgiver Olav G. Hermansen inviterer til kurs i kontroll og oppfølging av ansatte 5. juni. Foto: NLF-arkiv

Populære forelesere

Hovedforeleser er advokat Robert Aksnes fra Vectio DA (tidligere NLF-advokatene). Han har mer enn 20 års erfaring som rådgiver og ressursperson for NLFs medlemmer innen arbeids- og tariffrett. Dessuten gir Jens Olaf Rud i NLF en oppdatering på hvilke styringsmuligheter dagens lastebilteknologi gir. 

Kurset finner sted i NLFs lokaler i St. Olavs gate 25, Oslo onsdag 5.juni. 2018. 

Påmeldingsfristen er onsdag 27.mai.

For mer informasjon og påmelding, klikk her!