NLFs markedskonsulent gjennom mange år har gått av med pensjon, og hennes etterfølger søkes. 

Vi trenger ikke fortelle dere at det er en spennende bransje med mye på gang. Vel så viktig er det at det er en allsidig jobb for den som har kunnskap og stor interesse for å bruke digitale verktøy i sitt arbeid. Markedskonsulenten vil bli sterkt delaktig i gjennomføringen av forbundets markedsaktiviteter og oppfølgingen av vår innholdsrike aktivitetsplan.

3–5 års markedsføringsutdannelse er en fordel, men lang erfaring og forståelse for faget kan kompensere for manglende utdanning. Stillingen inngår i markedsavdelingen, men jobber tett med hele NLFs organisasjon og internasjonale samarbeidsorganisasjoner.

NLF tilbyr en sentral rolle i transportnæringen i Norge, moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum, dyktige og dedikerte kolleger, konkurransedyktige betingelser, samt personlige og faglige utviklingsmuligheter. 

Les mer og søk stillingen som markedskonsulent

Norges Lastebileier-Forbund, NLF, er landets største nærings- og arbeidsgiverorganisasjon for virksomheter som driver eller administrerer godstransport på veg. Vi organiserer i overkant av 3000 bedrifter som opererer over 20 000 laste- og varebiler.