Se bilder fra utstillingen

Men et hovedinntrykk er likevel en god messe med en lang rekke interessante produktnyheter og mye fagprat mellom lastebilfolk og andre transportinteresserte. Det er hovedmeldingen fra en lang rekke utstillere. På messens siste dag ga noen likevel uttrykk for en viss skuffelse over et noe svakere besøkstall enn de hadde håpet på. Men også det inntrykket er nyansert, og som i alt annet salgsarbeid, har de gode resultatene kommet til dem som har lagt vekt på planleggingen og på å definere selve målene for det å delta på messe.

Fornøyd

-Vi er kjempefornøyd, sa en utstiller. Det var forresten bilimportøren Ford. De viste sitt varebilspekter – som gikk helt inn i lastebilsektoren. Og deres oppskrift? Satsing på forhandlernettet og det å bygge relasjoner. Langsiktig satsing, med andre ord, og da blir messen bare et av flere virkemidler. Også hos Flom Kjetting var det smil å se. Godt besøk og mange ordrer.

NLF-medlemmer møtes

Mange medlemmer fant veien til NLFs stand. Noen for å lufte et aktuelt problem. Andre for å besøke salgsdisken. Og mange kom rett og slett for å slå av en prat og ta en liten pause sammen med ”familien”. For dem som jobber i administrasjonen i Oslo er dette en kjærkommen sjanse til å møte medlemmene til en uformell prat. –Det er rene vitaminsprøyta for oss, som en sa.

Fleece og kaffekopper

Teknisk rådgiver i NLF, Rune Damm, avslørte seg som en solid salgsmann i NLF-butikken. -Ikke noe vanskelig å selge her, for dette er kvalitetsprodukter som jeg tror på selv, sa han. Selv om været var fint nesten helt til slutt, var det mange som forlot utstillingen med en fleecejakke med NLF emblem. Og et medlem fra det høye nord satset tydeligvis på stil, for han fikk også med seg et NLF-belte med ekte sølvspenne og en skikkelig fin tollekniv.

TRANSPORT 2001 er altså slutt. Takk for laget og vel møtt til neste utstilling!