­ - Jeg har ikke følt jeg har stått fast. Likevel kjenner jeg at jeg trenger litt mer input både for å kunne videreutvikle og pusse på driften av firmaet, fortalte Knut Henning Ruud til Anlegg & Transport da de skrev om etterutdanningen tidligere i høst.

Ruuds Transport har en oppdragsflora som er både variert og utfordrende. Da kurset med tema trafikkledelse ble utlyst på NLFs nettsider var han derfor ikke sen med å melde på både seg selv og ruteplanlegger Eli Tingstadberget.

Knut Henning Ruud og medarbeider Eli Tingstadberget i Ruuds Transport kjente seg godt igjen i utfordringene som ble kartlagt under trafikklederkurset. Foto: Stein Inge Stølen Knut Henning Ruud og medarbeider Eli Tingstadberget i Ruuds Transport kjente seg godt igjen i utfordringene som ble kartlagt under trafikklederkurset. Foto: Stein Inge Stølen

Flere kurs over nyttår

Etterutdanningskursene kom i gang i slutten av november med kurssted både i Oslo og Stavanger, og har i første omgang siktet seg inn på trafikkledere. Over nyttår tilbys også kurs for bedriftsledere, med oppstart fredag 13. januar i NLFs lokaler i Oslo. Ytterligere kursdatoer blir også plottet inn i kalenderen i disse dager.

For mer informasjon og påmelding klikk her