En hilsen fra NLF-direktør Geir A. Mo:

- VELKOMMEN TIL NORGESHISTORIENS STØRSTE TRANSPORTMESSE!

Det har vært en lang reise siden NLFs første nasjonale transportmesse ble arrangert på Bjerkebanen i Oslo i 1982. En reise som har vært både kronglete og krevende, men der vi fremfor alt har vært vitne til en helt utrolig utvikling på alle tenkelige og utenkelige områder innenfor vår mangeslunkne næring.  

Å sammenligne transport på 80-tallet og i dag er egentlig en nesten umulig oppgave. Kvalitet på utstyr og biler, komfort for sjåføren, effektivitet, hjelpemidler, lasteevne, rekkevidde, omfang – alt er forandret. Og bortsett fra nostalgien – alt er blitt bedre!

Administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo, ønsker hjertelig velkommen til Norgeshistoriens største transportmesse. Foto: NLF Administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo, ønsker hjertelig velkommen til Norgeshistoriens største transportmesse. Foto: NLF

Se fremtidens transportløsninger

Det er dette vi skal vise frem på Lillestrøm fra 9. til 11. juni. Hvilken fantastisk og fremtidsrettet næring vi er en del av. Vi skal vise frem biler, kraner, utstyr, duppeditter og –datter, elektronikk, drivstoff og boller, dekk og forsikringsløsninger. Alt vi trenger for å drive bedriftene våre enda litt bedre.

Vi skal også presentere fremtiden i form av å vise frem og høre lærlingene våre. Det er de som skal overta en dag, og alle bedrifter bør føle ansvar for å ta inn lærlinger og gjøre sitt beste for at de får en riktig opplæring og får lyst til å forbli i transportnæringen etter at de er ferdig med utdannelsen sin.

Å lage en utstilling av biler og utstyr kan alle gjøre. Å lage en messe, et utstillingsvindu for en fremtidsnæring som er i kraftig vekst – og som samfunnet er helt avhengig av – krever noe mer. Det krever at næringen selv tar tak. Slik både vi og våre samarbeidspartnere har gjort her. Det er derfor vi kan ønske velkommen til Transport 2016!

Hallene er fullstappet av spennende nyheter. Foto: Stein Inge Stølen Hallene er fullstappet av spennende nyheter. Foto: Stein Inge Stølen

Transport 2016 skal være:

  • Et sted der transportbedrifter kan orientere seg, treffe tilbydere og ikke minst gjøre seg kjent med hva som rører seg i sin bransje.
  • Et sted der transportører møtes og hygger seg, samtidig som de får en skikkelig faglig oppdatering.
  • Et sted der fremtidens næring vises frem og diskuteres – og der fremtidens sjåfører og medarbeidere møtes og lar seg inspirere.
  • Et sted der en fremtidsrettet og moderne næring som tar ansvar for en bærekraftig fremtid viser seg frem som en del av løsningen og ikke som en del av problemet. 

Takk for at dere vil være en del av dette!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til historiens største transportmesse på norsk jord; Transport 2016!