Bredde og antall utstillere er det som gjør Transportmessen på Lillestrøm unik – og den tiltrekker seg interesserte fra både privat og offentlig sektor. Med andre ord er dette en viktig og spennende møteplass for alle som har transport som en del av sin arbeidshverdag – eller som hobby.

Samferdselsministeren deltar

Forrige Transport hadde over 18 500 besøkende og 262 utstillere. Historisk sett har messen tiltrukket seg små og store aktører fra hele transportbransjen; alt fra lastebiler til busser og varebiler. Det har Ketil Solvik-Olsen sans for. Samferdselsministeren åpner messen og tar sikte på å prate med flere av aktørene under besøket sitt den 9. juni.

Forrige Transport på Norges Varemesse hadde 18 500 besøkende. Foto: Kristian Tjessem Forrige Transport på Norges Varemesse hadde 18 500 besøkende. Foto: Kristian Tjessem

Viser muskler med landets største og minste

I 2016 har den fått nye utstillere på plass, som eksempelvis Euromaskin AS. Samtidig er klassikere som Hellanor, Truck-Line AS og HMF, Contintal/Dekkmann, Harald A. Møller, Palfinger Norge, Arka og Egil Vernes AS beholdt, i tillegg til tunge aktører som Volvo og Scania.

- Transport på Lillestrøm er selve hovedmessen for transport i Norge. Alle de største aktørene er til stede, og mangfoldet av leverandører, lastebiler, påbyggere og importører er meget stort, forteller Arne Strand i Truck-Line AS. Han utvider sin stand med 30 prosent i år og stiller med samtlige ansatte for å møte etterspørselen fra besøkende.

Andreas Ljones, prosjektleder for Transport 2016, er fornøyd med at både store og små aktører satser sterkt på messen.

- Transport viser muskler når det gjelder mangfold og bredde. Det er gledelig med såpass stor forhåndspåmelding, og vi regner med fullt hus, sier han.

Les mer om Transport 2016 her