Programmet er spekket av faglige godbiter: Statsråd Ketil Solvik-Olsen blir utfordret i debatt av representanter fra opposisjonen og av NLF-direktør Geir A. Mo. Ny lastebilteknologi blir et hett tema, med stadig flere alternativer til konvensjonelle drivlinjer og energikilder. 

Forbundsleder Tore Velten vil komme ulovlig kabotasje til livs. Foto: Stein Inge Stølen Forbundsleder Tore Velten vil komme ulovlig kabotasje til livs. Foto: Stein Inge Stølen

Kabotasjekampen går videre

Forbundsleder Tore Velten skal i samtale med tidligere næringspolitisk direktør i NHO LT, Erling Sæter, gå gjennom de utfordringene norske transportører stilles ovenfor. Og dette handler ikke bare om transport, men like mye om trafikksikkerhet og kriminalitet. I samtalen vil det også være med representanter fra Statens Vegvesen, partene i arbeidslivet og kontrollmyndighetene.

Avsluttes med foredrag av Eirik Newth

Konferansen avsluttes med et foredrag av den kjente fremtidsforskeren  Eirik Newth , som skal snakke om fremtidig organisering av transportbransjen. Eirik Newt har utgitt 22 bøker som er oversatt til 19 språk. Han er utdannet cand. scient med hovedfag i astrofysikk. For ledsagere vil det også arrangeres flere aktiviteter. Mer informasjon om dette kommer.

Klikk her for utfyllende program.

NB! Påmeldingsfrist: 16. desember

Meld deg på her