- Transportkonferansen 2018 blir et høydepunkt i transportåret 2018, og alle som er interesserte i transport og i logistikk bør ta turen. Ikke bare for å høre hva statsråden har å si, men også for å få med seg vegdirektør Terje Moe Gustavsen som skal snakke om hvor man står i forhold til økte totalvekter for lastebiler og vogntog på norske veier. Dette blir veldig interessant også fordi dette er en sak NLF har arbeidet med lenge, sier direktør i NLF, Geir A. Mo.

KOMMER: Vegdirektør Terje Moe Gustavsen. KOMMER: Vegdirektør Terje Moe Gustavsen.

I tillegg kommer Ingrid D. Hovland i Nye Veier. I sitt foredrag forteller hun om hvordan de skal bygge fremtidens veier i Norge – mens Roger Haga Heimli, som er 2. nestleder i LO, gir oss innsikt i hva fagbevegelsen har fokus på i forhold til EUs veipakke.

- Dette blir en forrykende konferanse, hvor vi setter søkelyset på fremtidens transportnæring, sier Mo.

LEDER:  Geir A. Mo er svært fornøyd med at Jan Erik Larsen skal lede Transportkonferansen 2018. LEDER: Geir A. Mo er svært fornøyd med at Jan Erik Larsen skal lede Transportkonferansen 2018.

- Jan Erik Larsen lager alltid god stemning og er svært interessert i de tingene vi driver med. Vi er svært fornøyde med at han vil lede konferansen, sier Mo.

- Jeg er imponert over programmet på konferansen og er imponert over hvilken posisjon NLF har. Hit kommer alt fra viktige beslutningstakere til bilprodusenter, og det skal bli veldig moro å få med seg konferansen. NLFs Transportkonferanse 2018 er et sted man bør være, sier Larsen.

NLFs Transportkonferanse arrangeres på Holmen Fjordhotell i Asker den 19. og 20. januar 2018.

For påmelding  KLIKK HER.

Hele programmet.

Her kan du lese mer om Transportkonferansen 2018.