– Vi er en podcast av, for og med transportnæringa. Og da mener vi alle. Lastebilsjåfører, bussjåfører, lagerarbeidere, bedriftseiere, politikere... Vi diskriminerer ingen! Så lenge du er innforstått med at transport er noe vi trenger, er vi her for deg, sier Knut Gravråk i Norges Lastebileier-Forbund. Han er en av tre programledere i den nye podcasten Du skal kjøre mye, som slippes på iTunes, Google Podcast, Soundcloud og flere andre plattformer i dag.

Knut Gravråk finkjemmer IAA-messen i Hannover for å finne en nullutslipps-lastebil han kan bruke i bedriften sin. Foto: Stein Inge Stølen Knut Gravråk finkjemmer IAA-messen i Hannover for å finne en nullutslipps-lastebil han kan bruke i bedriften sin. Foto: Stein Inge Stølen

Eksploderende hvaler og retardere

Med seg i studio har han Benjamin Strandquist fra Bilimportørenes Landsforening og Stein Inge Stølen i NLF. Sammen skal de ta for seg forskjellige transportrelaterte saker, finne svar på spørsmål som mange lurer på, samt løfte frem flotte, finurlige eller beint fram merkelige historier fra vegen.

I første episode drar Knut og Stein Inge til IAA-messen i Hannover for å lete etter en nullutslipps-lastebil som det faktisk går an å bruke i dag, vi får høre historier om eksploderende hvaler og trafikkfarlig ål, Benjamin forsøker å forklare hva en retarder er for noe, og det konkurreres i hvem som er flinkest til å snakke polsk.

Du kan høre på podcasten ved å søke den opp i iTunes, Google Podcast, Spotify, Stitcher, TuneIn, eller ved å klikke deg inn på Soundcloud.

Ta gjerne turen innom Du skal kjøre myes Facebook-side, hvor det vil bli postet nyheter og bilder som du sikkert ikke vil gå glipp av.

Hør podcasten her