– Vi har straks tilbakelagt et av de mest spennende årene innen transportpolitikk, og 2019 tegner til å bli vel så interessant, forteller NLF-direktør Geir A. Mo.

Året sparkes i gang med NLFs transportkonferanse på Holmen Fjordhotell i Asker den 18.-19. januar, hvor hele transport-Norge møtes for å sette status og ta fatt på en rekke problemstillinger.

Jan Erik Larssen gjorde stor suksess som moderator under årets transportkonferanse. I 2019 er han tilbake! Foto: Stein Inge Stølen Jan Erik Larssen gjorde stor suksess som moderator under årets transportkonferanse. I 2019 er han tilbake! Foto: Stein Inge Stølen

Skal debattere arbeidslivskriminalitet

På deltakerlisten står allerede samferdselsminister Jon Georg Dale og statssekretær Tommy Skjervold fra Samferdselsdepartementet. I tillegg vil arbeidsminister Anniken Hauglie redegjøre for hvordan hun tenker å gå frem for å avdekke og bekjempe arbeidslivskriminalitet i transportnæringen, fulgt av en debatt med en rekke partitopper på scenen. 

– Det har skjedd store endringer i hvordan myndighetene angriper disse problemstillingene, og det er varslet enda større sanksjoner mot useriøse aktører i fremtiden. Det er ikke et sekund for tidlig, med tanke på alle avsløringene som har kommet det siste året. Vi tror derfor debatten blir svært spennende, sier NLF-direktøren.

Som i 2018 vil også denne konferansen bli ledet av «bilhodet» Jan Erik Larssen.

Allerede nå kan du melde deg på konferansen.

Klikk her for mer informasjon og påmelding!