Koronakrisen skaper utordringer for transportnæringen på løpende bånd. En rekordsvak krone mot euroen tvinger flere dekkleverandører til å øke prisene. Men på sikt er det ikke bare valutakursen som skaper prisøkning.

– Flere av dekkfabrikkene i Europa er stengt inntil videre. Det samme gjelder USA, mens Kina er så smått i gang med produksjonen igjen, sier Milan Keckes fleet manager i Dekkmann.

Dette betyr at lastebilnæringen burde planlegge dekkinnkjøp til vintersesongen snarest. For allerede til høsten kan det bli mangel på enkelte dekkdimensjoner, i tillegg vil prisene garantert øke kraftig.

Ønsker å holde hjulene i gang

For å komme problemstillingen i forkjøpet har NLFs samarbeidspartner Dekkmann kommet med et fantastisk bra tilbud. Bestill dekkene for levering til høsten nå, og vær garantert samme pris som i dag.

– Vi tilbyr en innsalgskampanje uten prisstigning. Alle NLF-medlemmer som bestiller hos oss innen 30. april, unngår prisstigning og sikrer seg dekk til høsten. Dette forutsetter at våre leverandører klarer å levere dekk til oss også, sier Keckes.

Markedsdirektør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF) Kjell Olafsrud er imponert over initiativet fra Dekkmann.

– Vi er veldig fornøyde med at vår samarbeidspartner har snudd seg rundt så raskt i denne vanskelige tiden, og kommet opp med denne gode løsningen for NLF sine medlemmer, avslutter Olavsrud.

Les mer om tilbudet her