– Dekkmann ønsker å hjelpe alle NLF-medlemmene i denne vanskelig tiden. Vi ønsker å holde hjulene i gang, forteller Milan Keckes fleet manager i Dekkmann.

Koronakrisen skaper et svært uoversiktlig dekkmarked. En rekordsvak krone mot euroen gjør at flere dekkprodusenter varsler allerede prisøkninger, og til høsten kan det bli mangel på enkelte dekkdimensjoner. Det er derfor viktigere enn noen gang allerede nå å tenke på høstens vinterdekk. 

For å komme problemstillingen i forkjøpet har NLFs samarbeidspartner Dekkmann kommet med et fantastisk bra tilbud. Bestill dekkene for levering til høsten nå, og vær garantert samme pris som i dag.

– Vi tilbyr en innsalgskampanje uten prisstigning. Alle NLF-medlemmer som bestiller hos oss innen 30. april, unngår prisstigning og sikrer seg dekk til høsten. Dette forutsetter at våre leverandører klarer å levere dekk til oss også. Vi oppfordrer alle om å benytte seg av tilbudet, sier Keckes.

Markedsdirektør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF) Kjell Olafsrud er imponert over initiativet fra Dekkmann.

– Vi er veldig fornøyde med at vår samarbeidspartner har snudd seg rundt så raskt i denne vanskelige tiden, og kommet opp med denne gode løsningen for NLF sine medlemmer, avslutter Olavsrud.

Les mer om tilbudet her