Transportkjøpermøter, Truckers Night, Arendalsuka, fiskerimessen Aqua Nor, medlemstreff og Fair Transport-møter. Alt dette, og mer til, skal skje på de nesten 30 ulike lokasjonene NLF-tralla skal innom i løpet av årets Transportturné. 

Forberedelse til en slik turné er mange, men det er ikke vanskelig å finne motivasjon. Å treffe potensielle og eksisterende NLF-medlemmer på deres hjemmebane er noe av det viktigste - og morsomste - vi kan tenke oss å gjøre. Og etter 18 helt spesielle måneder vi helst vil legge bak oss er det ekstra viktig å gjennomføre denne turnéen.

Noen av dekalene er store og krever en stø hånd ved montering. Foto: André Kjernsli Noen av dekalene er store og krever en stø hånd ved montering. Foto: André Kjernsli

- Nå krysser vi fingre for at pandemien ikke stikker kjepper i hjulene for oss, sier markedsdirektør i NLF Kjell Olafsrud. Vi gleder oss til å komme i gang med turnéen, og vil selvfølgelig følge de lokale smittevernreglene etter hvert som vi forflytter oss rundt i landet.

Olafsrud tror også at NLFs Transportturné blir en unik mulighet til å bli kjent med NLF, samtidig som det blir en viktig arena inn mot stortingsvalget 13. september.

Turnétraileren er ikke som andre trailere. Den vekket oppsikt under 2017-turnéen, og vil sikkert gjøre det i år også! Mandag denne uken ble siste dekal lagt på tralla som skal ta oss rundt i vårt langstrakte land.

Her er 2021-utgaven av NLF-tralla! Foto: Tommy Svendsen Her er 2021-utgaven av NLF-tralla! Foto: Tommy Svendsen

Vi gleder oss til å treffe dere, detaljer om selve turnéen komme om ikke altfor mange dager.