Norges Lastebileier-Forbund, NHO Transport og SOTIN setter rekruttering av yrkessjåfører på Norgeskartet.  For å vise frem yrket og utdanningsmulighetene til landets ungdommer arrangerte vi den landsdekkende turnéen Følg drømmen ikke strømmen 2021, der det var anledning til å kvalifisere seg for NM i kjettingpålegging.

Mange ungdommer har forsøkt å kvalifisere seg rundt om i landet, og de tre beste gjorde opp om seieren i dag.

Oliver Løset Frey (17) ble til slutt mester, etter å ha slått Ibrahim Ali fra Sandefjord (18) i finalen. Finalens yngstemann, Sigurd Berntsen (16) ble nummer tre.

Oliver var godt fornøyd etter at seieren var i boks. Nå venter tøffere motstand på nyåret. Foto: André Kjernsli Oliver var godt fornøyd etter at seieren var i boks. Nå venter tøffere motstand på nyåret. Foto: André Kjernsli

-Responsen har vært over all forventning, forteller Trond Helge Henriksen, turnéansvarlig for Følg drømmen ikke strømmen 2021. Vi har brukt Tik Tok for å treffe ungdommene på deres hjemmebane, det var nok det lureste vi kunne gjort.

Alle finalistene stakk av med premier, og vinneren får i tillegg en invitasjon til å bryne seg på erfarne lastebilsjåfører når Kjetting-NM arrangerers på Scania Winter 2022 i Trysil.