Transport & Logistikk er en sammenslåing av NLFs Transportmesse og NHO/Norsk Industris konferanse Transport og Logistikk. Dette blir andre gang organisasjonene går sammen om dette arrangementet.

Målsetningen er å skape økt oppmerksomhet rundt dagens og fremtidens transport og logistikknæring. I 2019 var det 237 utstillere og 15.482 besøkende på arrangementet, og ambisjonen er å få like mange eller aller helst flere besøkende denne gang.

Viktig å vise frem næringen

– Norges Lastebileier-Forbund (NLF) har arrangert utstilling siden tidlig på 1980 tallet og er svært glad for at vi for andre gang på rad har med oss NHO og Norsk Industri til et felles arrangement, sier administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo.

Han mener slike messer spiller en viktig rolle for å vise oss frem som de svært varierte næringen vi er.

— Vi kan tilby svært variert arbeid til tusenvis av personer og kan garantere at de som velger en yrkeskarriere i transportnæringen et sikkert og godt levebrød. Samtidig er messen en viktig møteplass for våre bedriftsledere og ulike leverandører, noe som sammen med et godt og variert konferanseprogram bidrar til å gjøre norsk transportnæring bedre, sier Mo.

En arena for dialog

Transport & Logistikk 2023, 28. – 30. september neste år er en viktig arena for hele næringen. Interessen for temaer som digitalisering, oppbygging av en lade- og fylleinfrastruktur for tungtransporten, trafikksikkerhet og like konkurransevilkår, er økende. Dette vil derfor være noe av det vi vil bli tatt opp på neste års konferanse.

– Innspill og dialog vil alltid være viktig for oss, sier Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport.

Lover et fantastisk konferanseprogram

Transport & Logistikk 2023 skal fortsatt ha søkelys på tema som rekruttering, miljø, sikkerhet, kompetanse og produktnyheter. 

— Ved å slå oss sammen vil vi ha et stort arrangement som vil gå mer i dybden og favne om enda flere tema– og ikke minst altså være en gigantisk arena for alle som har interesse for hva som rører seg innen transport og logistikknæringen i Norge. I september 2023 vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, forteller Jo Eirik Frøise, som også i 2023 vil væreprosjektleder for konferansen Transport & Logistikk 2023

Salget allerede i gang

Salget av stands er allerede i gang. NOVA Spektrum er svært glad for å få være vertskap til den store og flotte messen og konferansen Transport og Logistikk. Sammen med arrangørene vil vi i løpet av noen korte måneder selge ut utstillingen, forteller Trond Andersen, kundedirektør hos NOVA Spektrum.

 Arrangørene bak konferansen er: Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport, Norske Havner, Logistikkforeningen, Norges Lastebileierforbund og NOVA Spektrum