Med tunge lass og mange timer bak rattet får vi et unikt innblikk i deres krevende hverdag. Seerne får også se hvordan sjåførene takler daglige utfordringer, alt fra skiftende vær og krevende terreng til logistikk og stramme tidsfrister.

I serien kommer vi tett på sjåførene Bjørn Erik «Bernie» Bergan, Eirik «Viddatassen» Gjestmoen, Awet Haghos, Julianne Brox, June Bratsberg Strømsnes og Tiril Thengs. 

Spennende 

– Det har vært utrolig spennende å ha et kamerateam med på hele transportoppdraget. Vanligvis ser bare avsenderen og mottakeren sin del av jobben, mens alt som skjer på veien, forblir sjåførens opplevelse. Gjennom Norske Truckers håper jeg at seerne får et nytt perspektiv på hvor mye transport faktisk innebærer, sier Bjørn «Bernie» Bergan. 

Imponert 

Programredaktør i Viaplay, Jonas Møller, er imponert over sjåførene og mener publikum har mye spennende i vente. 

– Serien gir et unikt innblikk i livet til yrkessjåførene som har norske veier som sin arbeidsplass. I Norske Truckers feirer vi friheten, fellesskapet og eventyret de norske veiene gir, sier Jonas Møller. 

Sendes på Viaplay og TV3 

Første episode er allerede tilgjengelige på Viaplay, og du kan også følge serien på TV3 med sesongstart 21. oktober klokken 20:30. Her får du en liten smakebit på hva som venter!