Familiehusene vil gi familier et tilnærmet normalt hverdagsliv ved å skape et hjemlig miljø nær sykehusene. Dette vil gjøre det lettere for foreldre og søsken å være nær barnet som får behandling, og gi dem muligheten til å opprettholde en følelse av normalitet i en utfordrende tid.

Normalitet i en unormal tid

Norges Lastebileier-Forbund er stolte av å støtte denne viktige aksjonen, og har bidratt med 25.000 kroner til spleisen. I tillegg til dette vil NLF gjennomføre aktiviteter knyttet til flere av sykehusene som er involvert i årets TV-aksjon.

– Vi oppfordrer alle våre medlemmer og samarbeidspartnere til å bidra for å gjøre dagen litt lettere for disse barna, sier administrerende direktør i NLF Knut Gravråk.

Hver lastebil teller!

Hver donasjon bringer oss nærmere målet om å bygge familiehusene som vil gjøre en stor forskjell for familier i hele landet.

«Hver lastebil teller» – Vi oppfordrer i tillegg våre medlemmer om å donere en sum for hver lastebil i deres flåte gjennom denne spleisen. Send så utfordringen videre til andre transportbedrifter med #hverlastebilteller #lastebilerforsmåhelter #sammenforsmåhelter

For mer informasjon om hvordan du kan bidra til TV-aksjonen og støtte Barnekreftforeningen, besøk NRK og TV-aksjonen sine nettsider. La oss stå sammen for å gi barna og familiene støtte og håp!