NLF

Kom i gang med GDPR

  • Kom i gang med lovlig behandling av personopplysninger
  • Ledige stillinger i NLF
  • NLF Magasinet 2018
  • God Påske

Nyhetsbrev 23. mars 2017

Kom i gang med lovlig behandling av personopplysninger

For å hjelpe medlemmene i forbindelse med innføringen av EUs nye personopplysningslov, GDPR, har NLF utarbeidet et hefte med informasjon og maler for å sikre at personopplysninger behandles på en forsvarlig måte.

Ved å følge denne linken (krever medlemskap og innlogging) finner du heftet med forklaringer og alle dokumenter som PDF. I tillegg finnes alle dokumentene som redigerbare Word-dokumenter som dere kan benytte i bedriften.

Ved å følge veiledningen i heftet kan din bedrift komme i gang med lovlig behandling av personopplysninger, og samtidig sikre at man står godt rustet til å møte en eventuell bedriftskontroll fra Datatilsynet. I tillegg gir heftet informasjon om hvordan man på en forsvarlig måte behandler personopplysninger.

For de som har KMV finnes beskrivelsene og alle dokumentene klare til bruk under kapitel 1.5. Har dere ikke tatt i bruk KMV ennå er det bare å ta kontakt med Jørn Andersen, Tlf 901 30 866, mail: jha@lastebil.no for en demonstrasjon/test. KMV er også forbedret og utviklet for å tilfredsstille de nye reglene for personvern.

Ledige stillinger i NLF

NLF søker etter Regionssjef for våre avdelinger i Buskerud, Vestfold og Telemark. Regionssjefen har en sentral rolle i NLF og skal være en aktiv regionalpolitisk aktør og pådriver.

I tillegg til ny Regionssjef søker NLF også etter Prosjektleder for Fair Transport. Prosjektlederen skal delta aktivt i informasjons- og markedsføringsarbeid av Fair Transport mot myndigheter, transportkjøpere, medlemsbedrifter og transportbransjen generelt.

Les mer om begge stillingene – og last ned stillingsutlysingene – ved å klikke her. https://lastebil.no/Om-NLF/Stilling-Ledig

NLF Magasinet 2018
Har du tips eller sitter på saker du mener vi bør belyse nærmere i NLF Magasinet ta kontakt med redaksjonen på redaksjonen@lastebil.no.

Her er utgivelsesplanen for NLF Magasinet i 2018:

Utgave nr:                  Utgivelsesdato:                    

3                                 02. mai
4                                 27. juni
5                                 05. sept
6                                 10. okt
7                                 14. nov
8                                 19.des

God påske!
NLF ønsker alle mottakere av nyhetsbrevet en riktig god påske.