NLF

Nyhetsbrev 23. februar 2017

- NLF støtter sykehusklovnene
- Den 14. og 15. mars møter du likesinnede – i tariffbedrifter
- Lederkurs – veien til å bli FairTransport-bedrift

NLF støtter sykehusklovnene

Under årets Transportkonferanse ble den tradisjonelle blomsterbuketten til foredragsholderne byttet ut med et bidrag til Sykehusklovnene.

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon.
- Vi arbeider selv for å holde barn trygge i trafikken gjennom Venner på veien. Det føles godt å kunne bidra også for de barna som på grunn av sykdom eller skade må oppholde seg på sykehus i kortere eller lengre tid. Dette vil bli en fast tradisjon i alle offisielle NLF-sammenhenger i tiden som kommer, sier forbundsleder i NLF Tore Velten.

LES MER OM SYKEHUSKLOVNENE HER 

 

Den 14. og 15. mars møter du likesinnede – i tariffbedrifter

Det å være tariffbedrift gir både fordeler og utfordringer.  I en bransje med tøff konkurranse er det en klar fordel å kunne ta ut fordelene av tariffavtalen. På NLFs tariff- og arbeidsgiverkonferanse 14. og 15.mars kan du lære mer om både hvorfor og hvordan – og det på kort tid. Erfaringsutveksling med kollegaer i andre tariffbedrifter er også noe mange sette pris på. Og glem heller ikke at deltaker nr. 1 fra din bedrift- som tariffbedrift – er med gratis.
Vår klare oppfordring er derfor: Meld deg på konferansen før den blir fullbooket!

FOR PROGRAM, PÅMELDING OG PRAKTISK INFORMASJON KLIKK HER.

 

Lederkurs – veien til å bli FairTransport-bedrift
Som en del av arbeidet med Fair Transport har NLF valgt å videreføre konseptene På Riktig Side og Dugnad for færre skader i programmet If Aktiv Sikkerhet.

Dette består av lederopplæring, sjåføropplæring og et modulbasert e-læringsprogram. Lederopplæringen vil gi deg som bedriftsleder de riktige verktøyene til å følge opp dine ansatte på en enkel, god og ryddig måte.

Det er ingen grunn til ikke å komme i gang med dette arbeidet. Meld deg på med en gang så er du sikret plass i første runde. Dette er et tilbud til alle medlemmer i NLF.
Kurset holdes på kveldstid kl 18.00–21.00. Enkel servering fra kl 17.00 til 18.00.

KLIKK HER FOR PÅMELDING  

NLF Magasinet 2018

Har du tips eller sitter på saker du mener vi bør belyse nærmere i NLF Magasinet ta kontakt med redaksjonen på redaksjonen@lastebil.no.

Her er utgivelsesplanen for NLF Magasinet i 2018:

Utgave nr:                  Utgivelsesdato:                    

2                                 21. mars
3                                 02. mai
4                                 27. juni
5                                 05. sept
6                                 10. okt
7                                 14. nov
8                                 19.des