NLF

Plagsom melding ved innlogging på lastebil.no?

For en uke siden sendte vi ut en melding til alle medlemsbedrifter for å minne dere på å oppdatere informasjonen i medlemsregisteret. Så langt har 286 av dere bekreftet å ha sjekket at informasjonen er korrekt. En stor takk til dere, men det betyr at det er nesten to og et halvt tusen som ennå ikke har gjort det.

Vi sender derfor dette nyhets-brevet til alle administratorer i medlemsbedriftene, med litt informasjon nedenfor om hvordan du sjekker og bekrefter.

Om du ser en svart sladd over siden når du logger inn på lastebil.no så må du gjøre noe aktivt for å bli kvitt den:

Første trinn er å sjekke informasjonen under Min bedrift > Bedriftsinformasjon:

Informasjon som over er merket med rød pil må du gi oss beskjed om å endre - altså endring av hovedmedlem, ønske om bytte av lokalavdeling eller firmanavn/organisasjonsendring.

Felten merket med gult retter du selv:

  • Med adresse/postnummer mener vi postadressen. Har du en annen besøks-adresse så kan du legge inn det i teksten på forsiden (bruk den rød blyanten når du er på Min side), men vi trenger ikke denne for medlemsregisteret.
  • E-post på bedriften fyller du bare ut hvis du vil at vi skal sende epost til en annen adresse enn hovedmedlemmets e-post.
  • Antall ansatte
  • Antall blader (NLF-Magasinet) - la det stå 0 her om du vil ha like mange blader som du har biler eller ansatte (det som er mest). Setter du et tall større enn null så gjelder det i stedet.
  • Faktura e-post - fra og med 2019 vil vi bare sende elektronisk faktura. Om bedriften kan ta i mot EHF-faktura behøver du ikke gjøre noe her. Fyll ut disse feltene dersom du ikke kan ta imot EHF-faktura, og adressen for faktura er en annen enn hovedmedlemmets epost.

Trinn 2 er å sjekke kjøretøylisten:

Når dette er gjort kan du klikke "Ja, jeg har sjekket" i bildet over :-)

På forhånd takk for hjelpen!

Vennlig hilsen, NLF

ps. Sjekk gjerne også at informasjonen om deg selv er riktig under Min side > Min profil