NLF

Korona-status fra NLF 30.04.20

Grensekontrollen kan forlenges

Myndighetene har søkt EU om mulig forlengelse av grensekontrollen etter 15. mai. Det betyr ikke at det blir forlenget grensekontroll, som enkelte medier kom i skade for å skrive tidligere i dag. Men myndighetene er føre var, fordi EU krever at søknaden sendes fire uker før. Nå vet vi altså at den eventuelt kan forlenges i nye 90 dager fra 15. mai. 

Les presiseringen på Stortingets sider

Støtt din lokale transportør!

Vi har laget en budskaps-plakat som dere kan spre til kjente og venner og i lokalmiljøet om å støtte din lokale transportør.

Vi ønsker å si at alle er ansvarlige for å bidra til lokal næringsutvikling ved å handle varer og tjenester i nærmiljøet. Hvilke valg vi tar nå, vil avgjøre fremtiden til lokalsamfunnet vårt når koronakrisen er over! 

Plakaten vil dere finne igjen under Korona-fanen (ikke lagt ut ennå).

Gå til plakat: Støtt din lokale transportør!  

Kjenner du noen som bør bli NLF-medlem?

NLF-familien er stor og mangfoldig, men vi trenger alltid flere medlemmer som kan gi tyngde bak vårt arbeid. Til tross for den vanskelige tiden vi nå er inne i, har vi fått 35 nye medlemmer siste måned. Det viser at mange setter pris på det arbeidet NLF gjør og ønsker å stå sammen i vårt fellesskap.

Kjenner du noen i næringen som ikke er NLF-medlem, men som du synes bør bli det, har vi en utfordring til deg. Vi har gjort det veldig enkelt for deg å sende en forespørsel til en du synes bør bli NLF-medlem. Alle som eier varebil eller vogntog er velkommen som medlem av NLF!

Ønsker du å bli kontaktet for å få vite mer, send en e-post til  jha@lastebil.no eller ring 901 30 866. 

Les brosjyre om vårt arbeid og fordelene med å være NLF medlem 

Gå direkte til digital påmelding på lastebil.no  

Hvordan rammes bedrifter og ansatte?

Nettavisen E24 har en søkbar oversikt over hvordan koronakrisen har påvirket oss. Dette er for dem som er interesserte i statistikk. (Vi tar ikke ansvar for innholdet på siden.)

E24-oversikt: Slik rammes bedrifter og ansatte av coronaviruset

Aller, aller siste frist!

Vi minner om siste frist for bestilling av vinterdekk til tilbudet fra Dekkmann og kartell-erstatning, som altså utløper kl. 23.59 i dag.

Les mer på lastebil.no om kartell-erstatning

Les mer på lastebil.no om vinterdekk til tilbudspris

God langhelg til vi høres igjen med nytt nyhetsbrev neste uke!