NLF

Forrykende Transportkonferanse

Statsråd Ketil Solvik-Olsen åpner NLFs Transportkonferanse på Holmen Fjordhotell i Asker. Der vil han fortelle om regjeringens planer for samferdsel de fire neste årene. Men det er ikke bare statsråden som tar turen til konferansen. Her samles en rekke prominente navn.

Statsråd Ketil Solvik Olsen kommer til NLF Transportkonferanse. Her diskuterer han samferdselspolitikk med NLFs Tore Velten under NLFs Transportturne i sommer. Statsråd Ketil Solvik Olsen kommer til NLF Transportkonferanse. Her diskuterer han samferdselspolitikk med NLFs Tore Velten under NLFs Transportturne i sommer.

- Transportkonferansen 2018 blir et høydepunkt i transportåret 2018, og alle som er interesserte i transport og i logistikk bør ta turen. Ikke bare for å høre hva statsråden har å si, men også for å få med seg vegdirektør Terje Moe Gustavsen som skal snakke om hvor man står i forhold til økte totalvekter for lastebiler og vogntog på norske veier. Dette blir veldig interessant også fordi dette er en sak NLF har arbeidet med lenge, sier direktør i NLF, Geir A. Mo.

I tillegg kommer Ingrid D. Hovland i Nye Veier. I sitt foredrag forteller hun om hvordan de skal bygge fremtidens veier i Norge – mens Roger Haga Heimli, som er 2. nestleder i LO, gir oss innsikt i hva fagbevegelsen har fokus på i forhold til EUs veipakke.

- Dette blir en forrykende konferanse, hvor vi setter søkelyset på fremtidens transportnæring, sier Mo.

Han er også svært godt fornøyd med at Jan Erik Larsen. kanskje best kjent fra Autofil, vil lede konferansen. 

- Jan Erik Larsen lager alltid god stemning og er svært interessert i de tingene vi driver med, sier Mo.

- Jeg er imponert over programmet på konferansen og er imponert over hvilken posisjon NLF har. Hit kommer alt fra viktige beslutningstakere til bilprodusenter, og det skal bli veldig moro å få med seg konferansen. NLFs Transportkonferanse 2018 er et sted man bør være, sier Larsen.

NLFs Transportkonferanse arrangeres på Holmen Fjordhotell i Asker den 19. og 20. januar 2018.

For påmelding KLIKK HER.

Her kan du lese mer om Transportkonferansen 2018.