Norges Lastebileier-Forbund har ansatt Tore Bendiksen, 53, som redaktør for forbundets medlemsblad. Det skifter navn fra BNT til NLF-magasinet til sommeren. Tore Bendiksen har de siste 9 årene arbeidet som journalist i Finansavisens ukentlige motormagasin, ved siden av ulike engasjement i TV-bransjen. Tore har i hele sin yrkeskarriere arbeidet som journalist i ulike magasiner, bl.a. i bilbladet Drive og teknologimagasinet Lyd & Bilde, og har en variert og allsidig journalistisk bakgrunn, både som skrivende journalist og fra TV. I mange år produserte han også programinnslag for bl.a. NRK, TV2, TV3 og TVNorge, til motorsportprogrammer som Grønt Lys, KNA Hjulspinn m.fl. 
Bendiksen skal også ha stillingen som nyhetsredaktør på www.lastebil.no. 
– Etter at nåværende redaktør i Bladet Norsk Transport, BNT, takket nei til å være med over i det nye bladet NLF-magasinet, er jeg svært glad for å ha rekruttert Tore Bendiksen til Norges Lastebileier-Forbund, sier administrerende direktør Geir A. Mo.
– Bendiksens brede bakgrunn fra ulike medier og hans kompetanse om samferdsels-politikk, motor og bilsaker, gjør ham til en unik brikke i vår nye satsing NLF-Magasinet, samt som redaktør for en forsterket nyhetsdekning på www.lastebil.no, sier Mo. 
Tore Bendiksen gleder seg til å ta fatt: 
– Å produsere og utgi NLFs medlemsblad NLF-magasinet er en stor og viktig utfordring som jeg gleder med til å ta fatt på, sammen med forbundets øvrige medarbeidere. Både medlemmer og andre lesere av bladet skal gjennom våre nyheter se at NLF arbeider for dem. Våre artikler skal være lettleste, refererende, ta standpunkt og stille spørsmål, samt om mulig by på både glede og underholdning. Vi skal videreføre stolte tradisjoner fra BNT og gi NLF et blad å være stolt av. Forbundets nyhetssatsing på nett skal være aktuell og informativ – leserne skal vite at de alltid skal kunne klikke seg inn på www.lastebil.no for siste oppdatering fra forbundet sitt.

Kontaktpersoner:  
Administrerende direktør Geir A. Mo Mobil: 93 03 03 88
Kommunikasjonssjef Kari Brun Ågotnes Mobil: 98 23 69 99