AKTUELT TEMA

Fergekonferansen retter seg mot transportører, offentlige myndigheter, vareprodusenter, rederier og politikere på ulike nivåer. NLF regner med at det vil melde seg på mellom 150 og 200 deltakere til konferansen, som ikke minst vil bli preget av høyt nivå blant de som innleder til debatt om de ulike temaene.

VIKTIG FOR NÆRINGSLIV OG MYNDIGHETER

Når vi ser på programinnslagene på den 2 dager lange konferansen, finner man snart ut at det er sentrale ledere som kommer til å prege opplegget. Fra samferdselsdepartementets politiske ledelse vil det bli innledning omkring temaet ”Verdiskapning forutsetter et velfungerende vei- og fergetilbud”, og så kommer innslagene i tur og orden, og fra konferansens program (som man finner på side 49 i dette nummeret av bladet), ser man fort at NLF har med svært mange profilerte innledere til de ulike programpostene.

PÅMELDING INNEN 7. FEBRUAR

Vi ber alle interesserte som ønsker å delta å melde fra til NLF ved Ellen I. Jenssen (e-post: eij@lastebileierne.no ) eller på telefon 22 03 32 00 innen 7. februar. Seminaravgiften er kr. 1.900, som skal innbetales til konto 7056 09 50223 (mrk”Fergeseminar”) innen 7/2. Påmeldingen er bindende.

Når det gjelder hotell, har NLF reservert en del rom som den enkelte kan bestille selv direkte til hotellet på tlf. 51 94 20 00 eller på fax 51 94 20 50. Vennligst benytt NLFs referansenummer 6169 Fergeseminar. Spesialprisen her er kr. 745,- inklusive frokost pr. døgn. Overnatting gjøres direkte opp med hotellet.
Kort avstand fra flyplassen til hotellet.