Messe-ansvarlig i NLF, Katrin Solbakken er strålende fornøyd. –Dette var kjempemessig, sier hun. –Vi har fått masse positive tilbakemeldinger fra utstillere, og det var en god stemning blant de besøkende. Selv om vi hadde problemer med registreringen på lørdagen, så virket det som om dette var glemt når publikum kom innenfor portene og kunne begynne å kose seg.

Sola stekte, lakken blinket, og både utstillere og publikum var glade og fornøyde. Det var også messearrangørene. Prosjektleder Trond Andersen i Norges varemesse kunne fortelle at dette var den største messen som de har avviklet til nå, målt i kvadratmeter.

Barna kunne også kose seg på transport-messe, ikke minst de som torde prøve seg i full rally-mundur på de bitte små motorsyklene gjennom en grei løype mellom Statoil oljefat. Der var det hyggelig og avslappet stemning, akkurat slik det skal være for de minste. For det voksne bilfolket var det flere konkurranser med spennende premier og gode muligheter for faglig påfyll i flere godt besøkte seminarer. NLFs Rune Damm samlet tilskuere til demonstrasjon av lastsikring, og det samme gjorde demonstrasjonen av borddekking med tømmerkran. At noen kan være så dyktige at de kan sette porselen på bordet med tømmerkran – det er bare helt utrolig! Flere av de 317 utstillerne meldte om bra salg på messa, noe som ikke alltid skjer. Endelig fasit kan nok ikke gjøres opp før om en tid, når oppfølgingen av alle kontakter på messa er gjennomført, men inntrykket ved messeslutt var veldig bra.