Samferdselsministeren sa at hun var svært glad for at arrangørene av denne utstillingen har satt trafikksikkerhet høyt på dagsordenen. Hun hadde merket seg at F anbefaler sine medlemmer å ha retningslinjer for trafikksikkerhet. -Det er et solid kvalitetsstempel for organisasjonen, mente Skogsholm.
Her er alle velkommen
Også på NLFs store stand i B-hallen merket personalet publikumstilstrømmingen. -Det er likesom her alle NLF-medlemmer skal føle seg som hjemme, sa en av de som betjener standen. -Og her skal alle ikke-medlemmer føle seg hjertelig velkommen til å hilse på og finne mer ut av hva NLF står for, la han til.
Med vafler som varemerke
Deilig vaffelduft forteller hvor Sjømannskirken har stand, ikke langt fra NLF. Mange er de lastebilsjåfører som finner et hjem langt fra hjemmet "på kjerka", enten det er i Antwerpen, i Spania eller i en av de andre kirkene utenfor Norge. Som sikkert mange har hørt om, har det etter hvert blitt stadig flere lastebilfolk som besøker Sjømannskirken.
Fornøyd hvis det kommer mange folk
-Vi skal si oss fornøyd hvis det bare kommer nok folk, sa de på Statoil sin stand, ved siden av F-standen. De mente at det er viktig å ha realistiske mål til det å delta på en messe. Det er ikke mange som skifter leverandør av drivstoff på flekken. Det viktige er å møte folk og få kontakter som kan følges opp etter messa.
Dag 2
Nå står vi ved starten av dag to. Foreløpig er det sol og ikke for varmt, altså perfekt messevær. Så det er bare å hive i seg siste kaffekoppen og snu nesa mot Lillestrøm. Her er alt en transportinteressert kan ønske seg; varebiler, lastebiler, busser og masse, masse utstyr og logistikksystemer. er er blank lakk og godlukta fra nytt materiell. Over 300 utstillere har tatt med det nyeste nye og det blankeste blanke.
Kom og se!