Allerede nå varsler vi om nærmest fulle haller, og et gedigent uteområde med utstillere under Transport 2004, sier Prosjektsjef Trond Andersen hos Norges Varemesse. - Utstillingen viser denne gang også et større mangfold enn de tidligere transportutstillingene. På den kommende utstillingen har vi lagt størstedelen av utstillingen innendørs, med enkelte grupperinger ute, forteller en entusiastisk Andersen.

Satsningsområder og synergieffekter


- I tillegg til de tradisjonelle lastebil- og bussutstillerne, satses det denne gang på å få en utstilling som favner hele transportkjeden med alt tilhørende utstyr og det som finnes av tjenester. Vi har ambisjoner om å få på plass et bredere utvalg av transportører på vei, i luft og på sjø. Andersen poengterer at transportmessen skal være et møtested hvor de besøkende skal kunne finne frem til de beste transportløsningene. Linjegods er av de mest profilerte transportørene i Norge, og ved årets utstilling satser de stort, blant annet ved å vise sitt unike logistikksystem.

Faglig påfyll og rekruttering

De besøkende vil i tillegg bli møtt med seminarer, fagmøter og ferdighetskonkurranser, meddeler Trond Andersen. Vi arbeider også med et eget torg hvor Kunnskap, Kompetanseheving og Rekruttering er i fokus, og i avdelingen for ferdighetskonkurranser har vi foreløpig aktiviteter innen truckpresisjonskjøring, presisjonskjøring med kran og lasting, lossing og sikring av last, avslutter Andersen.

Transport 2004 arrangeres av Norges Lastebileier-Forbund og Transportbedriftenes Landsforening, i samarbeid med Norges Varemesse.