Enklere innlogging nå
Nå logger du inn med ditt medlemsnummer, ikke noe annet. Medlemsnummeret endres ikke.

Klikk på knappen "Medlemsområdet Logg inn" øverst til høyre på denne siden.
Du kommer da til innloggingssiden.

VIKTIG:
Første gangen du skal inn på medlemsområdet, må du før du logger deg inn, be om å få tilsendt passord. (Første linje under "Logg inn"-knott).

Du kan velge om du vil ha passordet sendt til din registrerte E-postadresse eller til mobilen. Passordet kan byttes/endres med en gang til det du selv måtte ønske.











Kjent utseende
Når du kommer inn på medlemsområdet, vil du se at det er blitt mer likt NLFs vanlige nettsider. Du kjenner deg igjen, og vi håper at det gjør det enkelt å finne fram.

Ikke helt ferdig…
Siden medlemsområdet nå er blitt nytt, har vi ennå ikke fått lagt inn informasjon over alt. Vi ber deg ha forståelse for at dette må få lov til å bygge seg opp etter hvert.

Transportgruppeskjemaet – snart på nett
Snart vil du også finne transportgruppeskjemaet på medlemsområdet. Til nå har du fått det tilsendt en gang i året, har gjort nødvendige endringer og returnert det til oss.
Nå skal du når som helst kunne gå inn og sjekke om opplysningene om din bedrift stemmer. Du kan selv gjøre endringer når noe endres i bedriften, og beskjed om endringen går automatisk til NLFs medlemsystem. På den måten kan du være sikker på at NLF til enhver tid har korrekte opplysninger om deg som medlem. Vi håper at dette vil føre til forenklede rutiner for både medlemmet selv og NLF.

Nettbasert transportgruppeskjema er ”på lufta” om kort tid.