Hovedtema på seminaret blir de nye krav fra både EU og tollmyndighetene på sikkerhet (security) i transporten og krav til økonomisk garanti (toll).
Aktuelt program
Vi starter ca. kl. 14.00 torsdag 30. november 2006 og tar for oss krav til sikkerhet innen veitransport, nye krav til grenseoverskridende trafikk og krav til økonomisk garanti, som må stilles overfor Tollvesenet ved transitt.
Vi vil presentere forslag til hvordan dette kan løses, og vi regner med livlig diskusjon når nabolandenes langtransportører møtes.
Antakelig vil det bli 3 – 4 foredragsholdere. Etter 1. seminardag tar vi en felles middag med noen av våre samarbeidspartnere.
Prøvekjøring og Stockholms-helg
Fredag 1. desember besøker vi Scania i Södertälje, med presentasjon og mulighet for prøvekjøring. Etter lunsj returnerer vi til Stockholm og videre hjem.
De som er interessert i det, kan benytte anledningen til å ta en hyggelig, utvidet week-end i den svenske hovedstaden. Vi har reservert rom med mulighet for det.
Påmelding senere
Invitasjon til seminaret med påmelding og endelig program kommer senere. Foreløpig kan dere bare sette av tid til turen. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å kombinere nyttig informasjon med uformelt samvær med norske og svenske kolleger.