Målet for denne etappen er satt til 150 nye medlemmer og 300 biler. Ved starten av fjorårets vervekampanje, uttalte Erik Hundhammer at ”vekst er det eneste sanne tegn på liv”.

- Ingen er vel uenige i at størrelsen på vår organisasjon er av stor betydning. Jo flere medlemmer det er i NLF, desto større slagkraft er det bak de ønsker og krav forbundet legger fram for myndigheter og politikere. Dette er årsaken til at vi ønsker å fortsette det gode vervearbeidet som ble påbegynt i fjor, sier Hundhammer.

Det gode samarbeidet fortsetter

Også NLFs sentrale samarbeidspartnere ønsker at oppslutningen om NLF skal bli størst mulig, og det nære vervesamarbeidet under fjorårets vervekampanje, vil fortsette også fram til årets landsmøte.

Det er viktig for alle NLFs lokalforeninger og fylkesavdelinger at de samarbeider med våre fire medspillerne vi har: Statoil, If, DNB Nor Finans og Telenor Mobil. Hos disse kan de nemlig få aktuelle tips om transportører som kan tenke seg å bli medlemmer i NLF. De fire samarbeidspartnerne er jo ute på det samme markedet for å tilby sine tjenester, og kjenner derfor svært godt til bransjen.

Det er jo allerede etablert et godt samarbeid mellom NLF lokalt og regionalt med våre fire samarbeidspartnere, så vi håper at dette vil bli effektivt fulgt opp også i år.

Nye premier å vinne!

Vi gjør oppmerksom på at de premiene som er satt opp nedenfor, bare gjelder for nye medlemmer som tegnes fra januar i år og fram til landsmøtet 15. juni i år.

Premier til samtlige ververe

(både ansatte og medlemmer):

1 nytt medlem: 1 Statoil-kopp inkl. gratis kaffe i 1 år
3 nye medlemmer: Elegant dokumentmappe fra DNB Nor Finans
5 nye medlemmer: Brannteppe fra If

Vinnere av disse premiene blir sendt ut fortløpende fram til landsmøtet.

Premie bare til NLF-medlemmer:

  • Reisesjekk på kr. 10.000 blant ALLE ververe i verveperioden (gjelder bare for vervede hovedmedlemmer).
  • Denne premien er en fellesgave fra samtlige samarbeidspartnere og den blir trukket ut på landsmøtet i sommer.

Les mer om NLFs medlemsfordeler her.

Elektronisk innmeldingsskjema finner du her

- eller last ned innmeldingsskjema her