NLFs stand begynner å ta form, og det er mange i sving for å få alt på plass før åpningen på torsdag. Det er bare å glede seg til alt som skjer og vi minner om at det blir mange aktiviteter og bransjeseminarer på vår stand i E-hallen.

Se NLFs eget program for de ulike dagene HER 

Her henter du ut din gratisbillett  

Det er ikke bare hos NLF det rigges, men hele messehallen preges av at mye skal på plass innen dørene åpner.

– Det jobbes på høygir med å få på plass alle utstillerne. Til sammen vil over 250 virksomheter være representert på Norges største og viktigste møteplass for hele transport- og logistikknæringen. Årets utstilling inkluderer alle lastebilprodusentene i tillegg til store deler av verdikjeden som leverer maskiner, utstyr og teknologi til transport- og logistikksektoren, forteller kundedirektør Trond Andersen i NOVA Spektrum.

Messen blir også finalestopp for Følg drømmen - ikke strømmen og det er allerede bekreftete at over 1000 ungdom vil komme til messen for å møte SOTIN, NLF og NHO Transport.

Her kan du lese mer om dette

Verdenspremiere på fremtidens lastebiler

Trond Andersen røper flere nyheter på Transport & Logistikk 2023, og at det blant annet blir verdenspremiere på verdens første elektriske lastebil med 1000 kWh batterier, der den tradisjonelle forbrenningsmotoren er byttet ut med el-motor og batteripakke. Dette kommer i tillegg til et stort antall bransjeseminarer og mange ulike og varierte aktiviteter på det enorme utstillingsområdet som er satt av til årets møteplass for transport- og logistikksektoren.  Til sammen er utstillingsarealet på drøyt 40.000 kvadratmeter, tilsvarende seks fotballbaner.

STOR STAND: NLF har 700 kvadratmeter til disposisjon på messen. Standen begynner å ta form, og du vil treffe alle NLFs samarbeidspartnere der. Foto: Amalie Vestbø Granheim STOR STAND: NLF har 700 kvadratmeter til disposisjon på messen. Standen begynner å ta form, og du vil treffe alle NLFs samarbeidspartnere der. Foto: Amalie Vestbø Granheim

Det er på Transport & Logistikk alle møtes

Den norske transport- og logistikksektoren representerer en av Norges største fastlandsnæringer, og består av mange store og små aktører som er spredt over hele landet. Når bransjen møtes på NOVA Spektrum i forbindelse med Transport & Logistikk representerer det et viktig høydepunkt for mange:

– For mange er Transport & Logistikk årets viktigste møteplass. Det er her hele bransjen er samlet på tvers av alle aktørene i verdikjeden som er nødvendig for å lykkes med velfungerende gods- og passasjertransport i Norge. Dette gjør det mulig å etablere relasjoner til samarbeidspartnere og forretningsforbindelser som ellers ofte er lite tilgjengelige gjennom resten av året. I tillegg er Transport & Logistikk selvsagt en svært viktig salgs- og markedsføringskanal for mange av aktørene som henvender seg til målgruppen arrangementet retter seg mot. Som besøkende på arrangementet nyter man godt av dette i form av gode og konkurransedyktige messetilbud, sier Andersen.

Forventer mange tusen besøkende

Bak messen og konferansen Transport & Logistikk står Norges Lastebileier-Forbund, Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport, Norske Havner, Logistikkforeningen og NOVA Spektrum. Basert på erfaringer fra forrige gang arrangementet ble gjennomført forventer Trond Andersen i NOVA Spektrum mange tusen besøkende i løpet av de tre dagene utstillingen varer.

Se NLFs eget program for de ulike dagene HER 

Her henter du ut din gratisbillett