NLF

Nyhetsbrev 16. februar 2018

  • NLF-blogg samler ekspertisen
  • Lederkurs – veien til å bli FairTransport-bedrift
  • - Her lærer vi hvordan en kan ligge i forkant

NLF-blogg samler ekspertisen
- Etter hvert som vårt hovednettsted Lastebil.no har vokst i størrelse og blitt et viktig nyhetssted for transportnæringen, har behovet for en mer fagrettet informasjonskanal også økt, forteller NLF-direktør Geir A. Mo. Han er stolt over å kunne presentere NLF-bloggen som lanseres denne uken. På bloggen finnes det allerede mange interessante innlegg som spenner over en rekke fagfelt innen transport og logistikk.

I bloggen vil NLF spille på sitt spekter av fagfolk, med spesialkompetansen innen trafikksikkerhet, lastebilteknikk, kvalitetsstyring, transportrelaterte IT-systemer og ikke minst juridiske spørsmål.

- Har du interesse for transport, finner du garantert nyttig informasjon i NLFs nye blogg, lover Mo.

NLF-BLOGGEN FINNER DU VED Å KLIKKE HER.

Lederkurs – veien til å bli FairTransport-bedrift
Som en del av arbeidet med Fair Transport har NLF valgt å videreføre konseptene På Riktig Side og Dugnad for færre skader i programmet If Aktiv Sikkerhet.

Dette består av lederopplæring, sjåføropplæring og et modulbasert e-læringsprogram. Lederopplæringen vil gi deg som bedriftsleder de riktige verktøyene til å følge opp dine ansatte på en enkel, god og ryddig måte.

Det er ingen grunn til ikke å komme i gang med dette arbeidet. Meld deg på med en gang så er du sikret plass i første runde. Dette er et tilbud til alle medlemmer i NLF.
Kurset holdes på kveldstid kl 18.00–21.00. Enkel servering fra kl 17.00 til 18.00.

KLIKK HER FOR PÅMELDING  

- Her lærer vi hvordan en kan ligge i forkant
- Tilbakemeldingene fra deltakerne er at tariff- og arbeidsgiverkonferansen gir en unik mulighet til å forbedre rutiner, utnytte handlingsrommet i forskjellige regelverk og tilby mer ordnede forhold for sine ansatte, sier seniorrådgiver Olav G. Hermansen.

Han anbefaler alle å melde seg på konferansen som arrangeres den 14. og 15 mars.

Årets konferanse gir en solid innføring i hvilke regelendringer som er nye av året. I tillegg får du som deltaker også anledning til å rette spørsmål direkte til Arbeidstilsynet, Statens vegvesen og pensjons- og økonomieksperter fra øverste hylle som alle stiller opp på årets konferanse.

- Det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass, sier Hermansen.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

NLF Magasinet 2018
Har du tips eller sitter på saker du mener vi bør belyse nærmere i NLF Magasinet ta kontakt med redaksjonen på redaksjonen@lastebil.no.

Her er utgivelsesplanen for NLF Magasinet i 2018:

Utgave nr:                  Utgivelsesdato:                    

2                                 21. mars
3                                 02. mai
4                                 27. juni
5                                 05. sept
6                                 10. okt
7                                 14. nov
8                                 19.des