Det kan være vanskelig å holde oversikten over de forskjellige politiske partienes standpunkter i samferdsels- og transportrelaterte temaer. Samtidig er dette politikk som påvirker alle sammen på en eller annen måte, enten gjennom vegutbygging og bompengefinansiering, for ikke å snakke om arbeidsforhold og trafikksikkerhet. 

- Vi bestemte oss tidlig for å gjøre en ekstra innsats for å hjelpe publikum også ved årets valg, forteller administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo. Han er stolt over å kunne presentere NLFs Velgerguide; et digitalt verktøy som raskt og enkelt gir deg tilgang til partienes synspunkter i forskjellige transportrelaterte spørsmål.

Alle støtter forhåndsbetaling

En av fordelene med NLFs Velgerguide er at det blir lettere å identifisere likheter og motsetninger som finnes på tvers av partiene.

- Gjennom dette verktøyet kan du blant annet se at samtlige politiske partier støtter innførsel av kredittkort eller bankgaranti tilknyttet AutoPASS-avtalene, for å garantere innbetaling av bompenger fra utenlandske transportører, kommenterer Mo.

Her finner du guiden - test selv!