Leif Lindstrøm har gått bort.

Publisert 5.06.23

Det er med stor sorg vi har mottatt melding om at vårt medlem, Leif Lindstrøm sovnet inn på sykehuset i går søndag 4. juni, 2023.
Leif Lindstrøm var ett av de mest engasjerte medlemmene i hele Nord-Norge. Han deltok på alle arrangementer som han greide, og var interessert og oppdatert på sakene lastebileier-forbundet jobbet med. Leif var en uredd og ærlig representant, som aldri var redd for å si sin mening, -om den ikke alltid var like «politisk korrekt».

Lindstrøm var en initiativrik og optimistisk type, som aldri så mørkt på utfordringene som kom, enten de var av forretningsmessig eller fysisk karakter. Leif Lindstrøm hadde mange medisinske utfordringer de siste årene, men lot aldri disse «bagatellene» påvirke humøret. Det var bare å tilrettelegge forholdene slik at det var mulig å fortsette livet og driften av egne selskaper.

Leif viste tidlig talent for «business» og etablerte en rekke foretak opp igjennom tidene. Det var gatekjøkken, containertrafikk, taxikjøring, syketransport, mm. Hans sosiale og utadvendte vesen gjorde det naturlig for han å engasjere seg i Lions og Odd Fellow. Han var en av pådriverne i etableringen av odd Fellow-logen på Fauske.

Han var et eksempel til etterfølgelse for oss alle. Vi takker for den tiden vi fikk sammen og sender våre beste tanker til familie /etterlatte og venner.

Leif Lindstrøm ble født 15. oktober 1954, og har siden 2014 bodd på familiegården på Kistrand.

Stappfull kirke i Fauske

Det var ikke mange ledige plasser  - selv ikke på sidebenkene, da vi alle tok farvel med Leif Lindstrøm. Fremmøtet gjenspeilet hans personlighet - en omgjengelig og interessert person som selv hans mest innbitte politiske motstandere karakteriserte som løsningsorientert og konstruktiv.
Vi takker for den tiden vi fikk oppleve Leif.
- Fred ved hans minne.