Ny mann for Circle K i Bodø (Salten)

Publisert 25.05.23

Det nærmer seg pensjonstid for vår samarbeidspartner Per Tore Nilsen, det er derfor naturlig at han introduserer sin etterfølger for kundene i Saltenområdet - Eirik Johannesen. De siste dagene har radarparet vært innom mange av kundene, og Erik vil komme nordover ca en gang i måneden. Johannesen har sin daglige arbeidsplass i Oslo og vil være tilgjengelig på telefon for våre medlemmer.

Johannesen har vært ansatt i Circle K siden 2021 og jobber i dag som salgssjef for truck, bulk og B2B kort i regionene Oslo og Nordland. 

 Tidligere har Eirik Johannesen jobbet  i Circle K sin EV/elbil-lading avdelingen, hvor han jobbet med prosjektering og salg av ladeløsninger ut mot Circle Ks B2B kunder. Før tilsettelsen i Circle K kom Johannesen fra Flytoget, hvor han jobbet som storkundeansvarlig, med ansvar for Flytogets største B2B kunder.

Vår nye kontaktpersonen i Salten har stor kunnskap rundt elektrisk mobilitet og lading. Dette kommer godt med nå når markedet er i en endring og vi ser fler og fler elektriske motorvogner komme ut på veiene. Eirik gjerne bistå, hvis noen har spørsmål eller dilemmaer rundt dette temaet som de trenger hjelp eller råd med.

Ta kontakt; tlf: 90916049

Per Tore Nilsen sender stafettpinnen videre til Erik Johannesen (til venstre) som overtar ansvaret for kundene i Salten-regionen,  Johan Marius Kokaas( til høyre), leder for stasjonene i Bodø. Per Tore Nilsen sender stafettpinnen videre til Erik Johannesen (til venstre) som overtar ansvaret for kundene i Salten-regionen, Johan Marius Kokaas( til høyre), leder for stasjonene i Bodø.