Fineide Transport AS

Fineide Transport holder til på Helgeland, og disponerer et 400 kvm stort lokale.

Vi tilbyr:

- 400 kvadratmeter stort lager 25 km sør for Mo i Rana.
- kaianlegg for frakt via sjøveien
- flere biler til forskjellige oppdrag som:

  • stykkegods
  • partilaster
  • varmgods
  • kjølevarer
  • ellers alt som kan transporteres på vei og på sjø.

Om du ønsker mer informasjon om våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt.

Om oss:

Med lokalforankring i om lag 50 år har Fineide Transport etablert seg som en av regionens mest pålitelige langtransport selskaper.

Fokuset er lagt til langtransport innenfor Norge, Skandinavia for øvrig og om ønskelig ut i Europa. Der det ikke er gunstig for våre kunder å bruke våre biler, megler vi gods med våre samarbeidspartnere slik at våre kunder kan nå ut der de vil.

Selskapet har i dag 13 ansatte og et 400 kvadratmeter stort lager 25 km sør for Mo i Rana, og 70 km nord for Mosjøen, og ligger sentralt til på Helgeland. Vi disponerer flere biler til forskjellige oppdrag. Vi tar oss av stykkegods, partilaster, varmgods, kjølevarer og ellers alt som kan transporteres på vei. Fineide Transport disponerer også kaianlegg, der det er mulig å sende og motta det som er nødvendig med båt.

Selskapet ble i sin tid etablert av Lars Fineide som Fineide Skipsekspedisjon og har røtter tilbake til 1960-tallet. Den gang som navnet tilsier som skipsekspeditører. Selskapet har siden den gang utviklet seg sunt, men tatt vare på gamle verdier. Vi gjør det ordentlig. Driften ble etterhvert utvidet med distribusjonsbiler og langtransportbiler. I 1998 tok nåværende daglig leder, Kyrre Fineide, over driften av firmaet. Ved årskiftet 2007-2008 ble driften overført til dagens firma, Fineide Transport AS.

Vi finner styrke i å ha flere sjåfører med lang ansenitet i våre rekker. Våre kunder nyter godt av vår fleksibilitet og vi er stolte av at flesteparten av disse har vært kunder hos oss i en årrekke, vi i Fineide Transport vil alltid være lojale og fleksible ovenfor våre kunder. Det er dette vi alle skal leve av.

FINEIDE TRANSPORT AS
Tlf: 75 19 51 45
Web: www.fineidetransport.no
E-post: post@fineidetransport.no